Restaurant Craft

Hotel 46 - Restaurant
Restaurant

Openingstijden

De keuken is geopend van 11.30 tot 22.00 uur

Het uitgebreid ontbijtbuffet is beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 10.00 uur en in het weekend van 07.00 tot 11.00 uur.

Snacks kunt u bestellen tot 22.30 uur

Culinair genieten

Onze culinaire arrangementen

Italiaanse avond

Geniet van de Italiaanse smaken in dit heerlijke 4 gangen diner, buona sera!

Meer informatie

Paasbrunch

Op 1e Paasdag [zondag 31 maart] schuif je gezellig bij ons aan om te genieten van het héérlijke Paas brunchbuffet! Vrolijker kun je Pasen niet beginnen

Meer informatie

Paasdiner

Vrolijk Pasen met dit heerlijke 4 gangen diner bij Restaurant Craft! Kom lekker genieten van de kunsten van onze chef op eerste of tweede Paasdag

Meer informatie

Sharing Dinner

Een tafeltje vol smaak, dat is (H)eerlijk samen delen! De chef van Restaurant Craft combineert elk seizoen de lekkerste ingrediënten voor dit ‘Tafeltje vol smaak’. Alle gerechtjes zijn verser dan vers en bijzonder ‘fijn’ van smaak.

Meer informatie

High Tea

Urenlang genieten van zoete en hartige snacks samen met de lekkerste theesmaken? Een ‘Delicious high tea’ arrangement bij Restaurant Craft is een uitgelezen kans om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Meer informatie

High Wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij van 3 proefglazen van zorgvuldig gekozen wijnen uit een sublieme selectie en heerlijke koude en warme lekkernijen!

Meer informatie

High Beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige hapjes voor de echte Bourgondiërs onder ons!

Meer informatie

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.