Voor een bijzonder en voordelig verblijf

Geniet van de rust, het heerlijke eten, de gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport of het gemoedelijke van uw verblijf in de Brabantse Kempen. Boek een arrangement bij Hotel 46 voor een bijzonder en voordelig verblijf!

Park, Sleep & Fly Eindhoven Airport

Start uw reis vanuit Eindhoven Airport ontspannen. Boek een comfortabele hotelkamer, ruime parkeerplaats en shuttle service bij Hotel 46.

Meer informatie

Fiets & wandel arrangement

Profiteer van ons Fiets & wandel arrangement en geniet van de prachtige omgeving en talloze fietsroutes en wandelroutes! Laat u smakelijk verrassen in ons bijbehorende restaurant en rust uit in een van onze prachtige kamers.

Meer informatie

Love deal

Geniet samen met je partner van een romantisch uitje met onze love deal! Geniet van een glaasje bubbels op bed dat met rozenblaadjes is versiert! 2 overnachtingen in een van onze ruime kamers en ontbijt heerlijk uitgebreid in de ochtend...

Meer informatie

Culinair arrangement

Bourgondisch genieten tijdens het culinair arrangement bij Hotel 46. Proef de smaken en ervaar de gemoedelijkheid uit de Brabantse Kempen.

Meer informatie

Mini vakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! Bezoek tijdens je verblijf de in de buurt gelegen steden Eindhoven en Helmond of trek lekker 'De Kempen' in.

Meer informatie

Sweet escape deal

Geniet van 2 overnachtingen en een heerlijk hoofdgerecht met onze Sweet escape deal!

Meer informatie

Golfarrangement

Golfen bij Golfclub Best Golf of 't Caves onder de rook van Eindhoven en overnachten bij Hotel 46. Deze mooie combinatie boekt u via het Golf arrangement.

Meer informatie

Sparkling X-mas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het Sparkling Xmas arrangement bij Hotel 46 en geniet van een ontspannen Kerstmis!

Meer informatie

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Meer informatie

Sylvesterparty arrangement

Knallend het nieuwe jaar in? Boek het Sylvesterparty arrangement bij Hotel 46 om 2023 feestelijk af te sluiten en 2024 knallend te starten.

Meer informatie

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.