Arrangementen

Voor een bijzonder en voordelig verblijf

Geniet van de rust, het heerlijke eten, de gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport of het gemoedelijke van uw verblijf in de Brabantse Kempen. Boek een arrangement bij Hotel 46 voor een bijzonder en voordelig verblijf!

Park, Sleep & Fly Eindhoven Airport

Start uw reis vanuit Eindhoven Airport ontspannen. Boek een comfortabele hotelkamer, ruime parkeerplaats en shuttle service bij Hotel 46.

Meer informatie
Hotel 46 - Fiets & wandel arrangement

Fiets & wandel arrangement

Profiteer van ons Fiets & wandel arrangement en geniet van de prachtige omgeving en talloze fietsroutes en wandelroutes! Laat u smakelijk verrassen in ons bijbehorende restaurant en rust uit in een van onze prachtige kamers.

Meer informatie

Love deal

Geniet samen met je partner van een romantisch nachtje weg met onze love deal! Geniet van een glaasje bubbels op uw bed dat met rozenblaadjes is versiert! Overnacht in een van onze ruime Classic rooms en ontbijt heerlijk uitgebreid in...

Meer informatie
Hotel 46 - Culinair arrangement

Culinair arrangement

Bourgondisch genieten tijdens het culinair arrangement bij Hotel 46. Proef de smaken en ervaar de gemoedelijkheid uit de Brabantse Kempen.

Meer informatie
Hotel 46 - Golfarrangement

Golfarrangement

Golfen bij Golfclub Best Golf onder de rook van Eindhoven en overnachten bij Hotel 46. Deze mooie combinatie boekt u via het Golf arrangement.

Meer informatie

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.