Luxe overnachten in ruime kamers

U ontwaakt in alle rust en ruimte te midden van een dorp omringd door weilanden en bossen in ruime, luxe kamers met comfortabele boxsprings op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport en nabij Eindhoven Centrum.

Classic Room

De Classic Room beschikt over Swiss Sense bedden, extra kussens, douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice en badproducten, koffie- en theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, minibar, gastenkluisje en balkon of terras (souterrain). De Classic Rooms bevinden zich aan de zijkant van het hotel verdeeld over het souterrain, begane grond en de eerste verdieping.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 32m2

Bekijk kamer

Deluxe Room – Field view

Royaal overnachten met uitzicht op de landerijen van Wintelre. De Deluxe Room beschikt over een Swiss Sense tweepersoonsbed, extra kussens, ruime douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice, badjassen en badproducten, espressoapparaat en theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, minibar, gastenkluisje en balkon.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 36m2

Bekijk kamer
Hotel 46 - Deluxe Room - Field view - 2

Suite – Field view

De Suite is gelegen op de bovenste etage en beschikt over een Swiss Sense tweepersoonsbed, extra kussens, badkamer inclusief vrijstaand bad, douche, toilet, föhn, badjas, slippers, handdoekenservice en badproducten, espressoapparaat en theevoorziening, gratis wifi, airco, loungehoek met tv, zithoek met uitzicht op de landerijen, bureau, gastenkluisje en dubbel balkon.

  • Waanzinnig uitzicht op de weilanden

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 70m2

Bekijk kamer

Triple Room

Heerlijk overnachten met 3 personen. De Triple Room ligt in het souterrain en beschikt over een Swiss Sense tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, extra kussens, ruime douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice, badproducten, theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, minibar, gastenkluisje en een terras.

Geschikt voor 3 personen

Oppervlakte 34m2

Bekijk kamer

Family Room

Onze Family Room is een luxe hotelkamer voor het hele gezin. Met 2 Swiss Sense tweepersoonsbedden, extra kussens, 2 badkamers inclusief douche, toilet, föhn en badproducten, vrijstaand bad inclusief badjas, slippers en handdoekenservice, espressoapparaat en theevoorziening, gratis wifi, airco, 2 zitjes met tv, bureau, gastenkluisje en magnetron. De Family Room bevindt zich aan de voorzijde van het hotel op de eerste verdieping, er is geen balkon aanwezig.

  • Optioneel 2 extra personen

Geschikt voor 4 personen

Oppervlakte 112m2

Bekijk kamer

Superior Room

Op de bovenste etage van Hotel 46 bevinden zich onze Superior Rooms: ruime kamers met een Swiss Sense tweepersoonsbed, extra kussens, ruime douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice en badproducten, espressoapparaat en theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, gastenkluisje en minibar.

  • Upgraden mogelijk naar een kamer met vrijstaand bad
  • Optioneel 1 persoon extra

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 56m2

Bekijk kamer
Hotel 46 - Superior Room - 4

Kamerprijzen fluctueren, bekijk de actuele prijzen door op “Boek kamer” te klikken. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

NR rate:
  • Dit tarief is voordeliger dan het FF tarief. U betaalt gelijk op onze website en dit tarief is niet-terugbetaalbaar.
FF rate:
  • Met dit tarief kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van aankomst. U betaalt pas in het hotel bij aankomst.
Extra bed: 
  • Op een Classic Room is een extra bed tot 12 jaar mogelijk (€25,00 per nacht)
  • Op de overige kamertypes is een extra bed mogelijk voor alle leeftijden (€25,00 per nacht)

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.