Vergadermogelijkheden bij Hotel 46

Hotel 46 - Vergaderen
Vergaderen

Vergaderen in het dorpsgroen, in een oase van rust

Hotel 46 biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze moderne vergaderruimtes zijn gelegen in het groen van de Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport.

Pine vergaderruimte

Pine is een moderne vergaderruimte van 100m2 voor maar liefst 98 personen, inclusief scheidingswand die het mogelijk maakt de ruimte in tweeën op te delen. De vergaderruimte biedt door de optimale ligging in het souterrain volledige privacy.

Oak vergaderrruimte

Oak is een 46m2 vergaderruimte gelegen op de eerste verdieping van ons hotel en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Er valt voldoende daglicht door de ramen naar binnen, waardoor inspiratie wordt gestimuleerd en frisse ideeën de ruimte krijgen.

Onderstaand zijn de vergaderarrangementen te vinden. Voor losse verhuur bekijkt u onze vergaderfolder.

Hotel 46 - Vergaderen
46m
2
20 - 40 personen

Oak vergaderruimte

Hotel 46 - 12-uursarrangement
100m
2
70 - 98 personen

Pine vergaderruimte

Audio

Catering

Koffie & Thee

Flexibele opstelling

Parkeren

Beamer

Schrijfwaren

Onze vergaderarrangementen

Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting

2 daags arrangement

Ons 2-daags arrangement is een compleet verzorgd vergaderarrangement waarbij u een van onze moderne vergaderruimtes kunt gebruiken én tegelijkertijd geniet van Brabantse lunches, een driegangendiner, ontbijtbuffet en luxe overnachting in ons hotel.

Meer informatie
Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting

24-uursarrangement

Succesvol vergaderen begint met een creatieve kijk op de te behandelen onderwerpen van uw vergadering. Ons 24-uursarrangement geeft u alle ruimte en rust om uw sessie goed in te steken en een productieve vergadering te creëren.

Meer informatie
Inclusief lunch, diner

12-uursarrangement

Men komt vaak tot nieuwe inzichten op een nieuwe locatie. Hotel 46 is een modern hotel met een warme uitstraling, in een natuurrijke omgeving. Gedurende een hele dag kunt u gebruikmaken van onze vergaderruimte inclusief uitgebreide lunch en driegangendiner.

Meer informatie
Inclusief diner

8-uursarrangement diner

Ongestoord vergaderen en brainstormen? Met ons 8-uursarrangement inclusief diner bent u van alle gemakken voorzien. Deze culinaire beleving en professionele service van a tot z zorgt voor een geslaagde meeting!

Meer informatie
Inclusief lunch

8-uursarrangement lunch

Op zoek naar een combinatie van culinair genieten en vergaderen in een sfeervolle ambiance? Bij Hotel 46 bent u letterlijk aan het juiste adres. Wij verzorgen tijdens uw vergadering een heerlijke Brabantse lunch met streekproducten of uitgebreid driegangendiner.

Meer informatie

4-uursarrangement

Wilt u een paar uur ongestoord vergaderen en brainstormen? Maak gebruik van ons 4-uursarrangement en reserveer een van onze vergaderruimtes voor een dagdeel naar keuze.

Meer informatie

Vergaderen op maat?

Staat uw arrangement er niet tussen? Geen zorgen wij regelen voor uw een vergadering op maat! Neem gelijk contact met ons op.

Neem contact op

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.