Restaurant

Welkom terug bij Restaurant Craft! 

Bekijk hier welke voorzorgsmaatregelen wij treffen ivm het Coronavirus.

Reserveer hier online uw tafel of bel naar : +31 (0)40 249 39 60

Heel graag tot ziens! 

 

Restaurant Craft

Restaurant Craft

Laat u verwennen bij restaurant Craft, een bijzondere, behaaglijke plek in Hotel 46 waar de avond al vroeg begint en laat eindigt. In ons restaurant kunt u ontbijten, lunchen, dineren en borrelen aan de bar. Onze stamtafel geeft u de mogelijkheid op uw gemak de krant te lezen of bij te praten.

Wij serveren diverse internationale gerechten, bereid met seizoens- en streekproducten uit de Brabantse Kempen. Benieuwd naar onze menukaart? Klik op onderstaande button.

Menukaart | lunch & diner

Uitnodigend terras

Uitnodigend terras

Aan de voorzijde van restaurant Craft ligt ons terras, dat uitzicht biedt op de mooie omgeving van Wintelre en de Sint-Willibrorduskerk. Wij serveren hier een diversiteit aan hapjes en seizoensgerechten gemaakt van producten uit de Brabantse Kempen. Van Huisgerookte ham van de Walhoeve tot mooie wijnen van Barts Wijnwinkel.

Op het terras kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van het uitzicht en de frisse buitenlucht. Samen met andere hotelgasten, buurtbewoners en toevallige passanten.

Craft Evenementen

Craft Evenementen

Agenda

 

Zomer 2020

Vrijdag 31 juli: Geniet van heerlijke tapas & sangria (VOL)

Vrijdag 14 augustus: Kom heerlijke BBQ hapjes van OFYR eten en proef van onze speciaalbierkaart

 

Het is aan te raden om tijdig te reserveren voor de evenementen. Dat kan online (bovenaan deze pagina), per mail info@hotel46.nl of door te bellen naar +31 (0)40 - 249 39 61.

Cadeaubon Restaurant Craft

Cadeaubon Restaurant Craft

Wilt u iemand verwennen met een kop koffie en iets lekkers? Of trakteer op een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Het kan allemaal met de cadeaubon van Restaurant Craft. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hotel 46 of bij Restaurant Craft. Het bedrag bepaalt u zelf met een minimum van €10,00.

Opening hours

Follow restaurant Craft

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.


To top