Restaurant

Welkom bij Restaurant Craft! 

Ivm de aangescherpte corona maatregelen moeten wij helaas tijdelijk onze deuren sluiten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot en met 14.00 uur of stuur een e-mail naar info@hotel46.nl

Restaurant Craft

Restaurant Craft

Laat u verwennen bij restaurant Craft, een bijzondere, behaaglijke plek in Hotel 46 waar de avond al vroeg begint en laat eindigt. In ons restaurant kunt u ontbijten, lunchen, dineren en borrelen aan de bar. Onze stamtafel geeft u de mogelijkheid op uw gemak de krant te lezen of bij te praten.

Wij serveren diverse internationale gerechten, bereid met seizoens- en streekproducten uit de Brabantse Kempen. Benieuwd naar onze menukaart? Klik op onderstaande button.

Menukaart | lunch & diner

Uitnodigend terras

Uitnodigend terras

Aan de voorzijde van restaurant Craft ligt ons terras, dat uitzicht biedt op de mooie omgeving van Wintelre en de Sint-Willibrorduskerk. Wij serveren hier een diversiteit aan hapjes en seizoensgerechten gemaakt van producten uit de Brabantse Kempen. Van Huisgerookte ham van de Walhoeve tot mooie wijnen van Barts Wijnwinkel.

Op het terras kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van het uitzicht en de frisse buitenlucht. Samen met andere hotelgasten, buurtbewoners en toevallige passanten.

Cadeaubon Restaurant Craft

Cadeaubon Restaurant Craft

Wilt u iemand verwennen met een kop koffie en iets lekkers? Of trakteer op een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Het kan allemaal met de cadeaubon van Restaurant Craft. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hotel 46 of bij Restaurant Craft. Het bedrag bepaalt u zelf met een minimum van €10,00.

Opening hours

Follow restaurant Craft

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.


To top