Park, Sleep & Fly Eindhoven Airport

Eén overnachting in een van onze luxe kamers

Parkeren tot 15 dagen na uw overnachting (daarna 12,50 per dag)

Start uw reis vanuit Eindhoven Airport ontspannen. Boek een comfortabele hotelkamer, ruime parkeerplaats en shuttle service bij Hotel 46.

Wat is inbegrepen

Airport shuttle (retour)

Parkeren tot 15 dagen na uw overnachting

Breid je arrangement uit

Uitgebreid ontbijtbuffet € 17,50 per persoon

Ontbijt to go vanaf € 12,50 per persoon

Algemene informatie

Begin uw vakantie ontspannen met het Park, Sleep & Fly arrangement van Hotel 46. Hotel 46 ligt op een steenworp afstand van Eindhoven Airport en beschikt over een ruime parkeerplaats. In samenwerking met Taxi Van Gerwen biedt Hotel 46 een Airport shuttle service aan van en naar Eindhoven Airport.

Heeft u een vroege en/of late vlucht via Eindhoven Airport? Dan is het Park, Sleep & Fly arrangement van Hotel 46 perfect voor u. Met onze ruime parkeerplaats, comfortabele hotelkamer en Airport shuttle service begint uw vakantie optimaal.

LET OP: Om de shuttle service voor u in orde te maken, ontvangen wij graag de vluchtgegevens van de heen en terugvlucht. U kunt deze telefonisch of per mail via welcome@hotel46.nl aan ons doorgeven. De shuttle haalt u op drie uur voor uw vlucht op [vanaf 04.30 uur]. Als u een andere ophaaltijd wenst, kunt u dit aan ons doorgeven.

Prijs per kamer is inclusief 1 auto. Exclusief toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak kennis met onze arrangementen en ontdek onze aanbiedingen.